Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, η αρχειοθέτηση και οργάνωση του γραφείου παραμένουν ζωτικής σημασίας για μια αποτελεσματική και παραγωγική εργασία. Η σειρά Skag, με την ποικιλία των προϊόντων της, όπως κλασερ, κουτιά, ντοσιέ και θήκες, προσφέρει λύσεις για την οργάνωση και αρχειοθέτηση του γραφείου σας.

Κλασέρ

Τα κλασέρ γραφείου της SKAG διατίθενται σε πολλές διαστάσεις σε ύψος και πλάτος ράχης, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, χάρτινα ή πλαστικά, με μεταλλικό μηχανισμό ή με κρίκους.
Ασφαλή και ποιοτικά κλασέρ, επενδυμένα με βιοδιασπώμενο πολυπροπυλένιο το οποίο είναι ανακυκλώσιμο υλικό φιλικό προς το περιβάλλον. Τα κλασέρ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά κατασκευασμένα για συνεχή χρήση και για αποθήκευση πολλών εγγράφων.
Μέσα από την ποικιλία των κλασέρ μας θα βρεις σίγουρα πολλές εναλλακτικές για όσα χρειάζεσαι ώστε να γίνει η οργάνωση ένα δημιουργικό παιχνίδι!

Αρχειοθέτηση

Οργάνωση με Στυλ και Αποτελεσματικότητα Τα κλασερ της σειράς Skag αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για την αρχειοθέτηση των εγγράφων σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, τα κλασερ Skag προσφέρουν πρακτικότητα και στυλ στο γραφείο σας. Οι ποιοτικοί υλικοί και η προσεκτική κατασκευή εξασφαλίζουν τη μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία τους.

Οργάνωση: Κρατήστε τα πάντα σε τάξη

Τα κουτιά Skag αποτελούν ιδανική επιλογή για την οργάνωση των μικρών αντικειμένων στο γραφείο σας. Από μολύβια και στυλό έως μικροσκοπικά εξαρτήματα, τα κουτιά Skag παρέχουν την απαραίτητη λύση για να κρατάτε τα πάντα σε τάξη και εύκολα προσβάσιμα.

Ντοσιέ: Τακτοποιήστε τα έγγραφά σας με στυλ

Τα χάρτινα ντοσιέ κατασκευάζονται από ανθεκτικό πλαστικοποιημένο χαρτόνι ή αυθεντικό ΠΡΕΣΠΑΝ, έχουν διάσταση 25×35 για έγγραφα Α4 και κλείνουν απλά ή με λάστιχο ενώ, ανάλογα τον κωδικό, έχουν και εσωτερικά αυτιά για καλύτερη συγκράτηση των εγγράφων. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και τα ντοσιέ δικογραφίας, με ή χωρίς λάστιχο. Τα πλαστικά είναι χρωματιστά, διαφανή ή μη, τα clipboard κλείνουν με καπάκι ή χωρίς.
Οι θήκες είναι πλαστικές από βιοδιασπώμενο πολυπροπυλένιο και ανάλογα με τον κωδικό έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: με ελάσματα για έγραφα με τρύπες, σουπλ, δίφυλλα πλαστικοποίησης, φυσαρμόνικες ή με κουμπί ενώ υπάρχουν και σκέτες θήκες ζελατίνας.

Η σειρά Skag αποτελεί την ιδανική επιλογή για την αρχειοθέτηση, οργάνωση και τακτοποίηση του γραφείου σας. Με την ποικιλία των προϊόντων της, όπως κλασερ, κουτιά, ντοσιέ και θήκες, η Skag προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, ποιότητα και στυλ. Με τη βοήθεια των προϊόντων Skag, μπορείτε να διατηρείτε το γραφείο σας τακτοποιημένο, επιτρέποντάς σας να είστε πιο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στην καθημερινή σας εργασία.

https://tinyurl.com/bd8bnzbt

You Might Also Like