Οποιοσδήποτε πελάτης μας αγοράσει προϊόν από το e-mamouth.gr διατηρεί το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, να επιστρέψει το προϊόν ή τα προϊόντα που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση με άλλο προϊόν.

Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν ή τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία ή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία ή το προϊόν καθεαυτό.

Σε περίπτωση που το e-mamouth.gr διαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων προς την έδρα μας επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.  

Σε περίπτωση αντικατάστασης κάποιου άλλου προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας τα μεταφορικά έξοδα καθώς και η διαφορά που τυχών θα προκύψει από τη νέα παραγγελία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.  

Η συσκευασία της αποστολής θα πρέπει είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του. Σας ενημερώνουμε ότι το e-mamouth.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της αποστολής.

Συλλεκτικά Κομμάτια:

Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές των Συλλεκτικών Τεμαχίων.

Ελαττωματικό προϊόν

Παρακαλούμε θερμά να φωτογραφίσετε το προϊόν που έχει το ελάττωμα και να μας το στείλετε με email. Σε περίπτωση που το πρoϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση μας το επιστρέφετε με ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ  με χρέωση στον παραλήπτη στη διεύθυνση:

Ρασσιάς Νίκος,Ιωάννου Μεταξά 3 ,Σάμη Κεφαλονιά, Τ.Κ. 28080.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας (ολική ή μερική ακύρωση) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το e-mamouth.gr στα τηλέφωνα ή στο e-mail που αναγράφονται στην ιστοσελίδα, είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας που θέλετε να ακυρωθεί και το ονοματεπώνυμο σας.
Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εάν η εξόφληση έχει γίνει τοις μετρητοίς στο κατάστημά  τότε τα χρήματα επιστρέφονται άμεσα με την επιστροφή των προϊόντων.
Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται μέσα σε διάστημα 10 εργάσιμων ημερών απο την παραλαβή των προϊόντων.
Εάν η εξόφληση έχει γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα σας ζητηθεί λογαριασμός τραπέζης για την κατάθεση του ποσού της επιστροφής.

  • Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προιόντα ελεχθούν ως προς την κατάσταση τους.
  • Δεν επιστρέφεται το κόστος των μεταφορικών εξόδων.
  • Το e-mamouth.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε χρεώσεις που σχετίζονται με χρεώσεις που επιβάλλονται από την τράπεζά του πελάτη.